INDUSTRII
Manuale tehnice și beletristică
Eurobusiness oferă soluții performante pentru producția de manuale tehnice și beletristică, încă din faza de tehnoredactare, imprimare tipar plan sau rotativ, și până la finisarea mecanică, capsare sau broșare.

Resursele tehnologice ne permit producerea de cărți broșate în funcție de cerințele dumneavoastră.

Reviste
Prin tehnologia avansată de care dispune, Eurobusiness vă pune la dispoziție soluții de producție inovatoare pentru catalogul sau revista dumneavoastră, astfel încât materialul final să fie unul atractiv, vizibil și superior din punct de vedere calitativ.
Mai mult, pentru a vă diferenția de competitori, puteți opta pentru o gamă largă de finisări disponibile: lăcuire UV, lăcuire acrilică, plastifiere sau folio.

Resursele tehnologice ne permit producerea de cărți broșate în funcție de cerințele dumneavoastră.

Pliante
Știm cât de importantă este promovarea companiei dumneavoastră. De aceea, la Eurobusiness beneficiați de servicii de înaltă calitate, atunci când vine vorba de imprimarea pliantelor comerciale. Utilizăm materie primă superioară, de la hârtie și până la cernelurile speciale, pentru ca acestea să se ridice de fiecare dată la nivelul așteptărilor dumneavoastră.
În materie de finisaje, puteți opta pentru tratamente speciale, precum folio, embosare sau lăcuire UV integrală sau selectivă.
Afișe
Când vreți ca mesajul companiei dumneavoastră să ajungă direct la țintă, vă puteți baza pe expertiza Eurobusiness în ceea ce privește producția de materiale publicitare de tip afiș.
Puteți alege din oferta noastră variată de hârtii, cartoane, cerneluri și finisaje premium, în funcție de rezultatul final dorit. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru a găsi cele mai bune soluții pentru dumneavoastră.
Etichete
Eurobusiness dispune de utilaje prin care putem tipări atât etichete pentru agățare, cât și etichete autoadezive, pe suport de hârtie, autocolant sau carton, într-unul sau mai multe straturi.
În funcție de cerințele dumneavoastră, etichetelor li se pot aplica diverse tratamente de finisare, precum folio, lăcuire sau plastifiere.
Prospecte
În industria farmaceutică, și nu numai, prospectul unui produs este esențial în comercializarea acestuia. De aceea, Eurobusiness vă propune soluții simple și rentabile pentru imprimarea și finisarea prospectelor, indiferent de industria în care activați sau de tirajul solicitat
Displayuri
Succesul unui produs este strâns legat de vizibilitatea acestuia în spațiul public. În acest sens, Eurobusiness vine în întâmpinarea dumneavoastră cu posibilitatea producției de display-uri realizate din diverse tipuri de carton, precum și imprimarea și finisarea acestora.
Puteți opta pentru o serie de dimensiuni predefinite sau puteți alege un format personalizat, executat cu ajutorul echipei noastre de specialiști.