MATERIE PRIMĂ
Descriere
Eurobusiness Group oferă soluții eficiente integrate complete pentru producția de materiale promoționale (pliante, flyere, afișe etc), manuale tehnice și beletristică, tipărite și finisate pe utilaje performanțe de mare capacitate, începând de la pre-press, tipar și culminând cu modalitați de finisare de înaltă calitate.
Produsele se pot imprima pe utiliaje rotative dar și pe utilaje de tipar plan offset:

- În cazul tiparului rotativ Coldset putem imprima pe diverse tipuri de hârtie – de la hârtia de ziar ce oferă un foarte bun raport preț/calitate, la hârtia volumică, uzual folosită în producția de carte beletristică, precum și hârtia offset care are intrebuințări dintre cele mai diverse.

- În cazul tiparului plan, sistemul cel mai performant pentru multiplicarea pe suport de hârtie și carton și totodata cel mai fidel în reproducerea culorilor, asigurat pe mașini începand cu formate de la 290x440mm și până la 1250x1650mm, clienții pot alege între hârtia dublu cretată (mată sau lucioasă) și cea necretată (offset).

Pe utilajele noastre performante dotate cu grupuri de imprimare până la 6 culori, beneficiind de protecția lacului offset și acrylic, putem imprima pe suport începând de la 60g până la cartoane duplex și triplex de 550g si 600g.

Eurobusiness Group poate să acopere întreaga gamă de servicii de finisare specifice post-press:

- Fălțuire
- Capsare
- Broșare
- Împachetare în folie termo-retractabilă

Grosime
80-350 g/mp
Observații
Produs dublu cretat cu grad foarte ridicat de alb, permite obținerea produselor de înaltă calitate ( materiale publicitare, cataloage, publicații de artă, calendare, flyere, fluturași, mape, broșuri, reviste etc)
Grosime
45-150 g/mp
Grosime
50-80 g/mp
Grosime
45-60 g/mp
Grosime
1-3 mmp
APLICABILITATE ÎN INDUSTRII
Ambalaje Industriale
Ambalaje Alimentare
Farma
Design și proiectare
Manuale tehnice și beletristică
Pliante
Reviste
Afișe
Etichete
Displayuri
Prospecte