Despre noi

Eurobusiness este o companie locală de avangardă, cu acoperire națională, care oferă servicii integrate de proiectare, design și producție de ambalaje.
Beneficiind de o infrastructură industrială generoasă, de aproximativ 20.000mp, compania dispune de utilaje moderne, de înaltă performanță, tehnologii inovatoare și echipe de tehnicieni experimentați, gata să îndeplinească și cele mai exigente cerințe.

Cei peste 20 de ani de experiență, alături de numeroasele colaborări cu companii multinaționale, atât din țară, cât și din străinătate, recomandă Eurobusiness drept lider al industriei tipografice din România, cu un renume ce depășește granițele țării.

Investițiile semnificative în divizia de ambalaje permit companiei abordarea tuturor tipurilor de proiecte, de la cele mai simple la cele mai complexe. Astfel, pe lângă producția de ambalaje, Eurobusiness poate pune la dispoziție o gamă largă de produse printate, destinate promovării și comercializării produselor dumneavoastră.

Istorie

Fondată în anul 2002, tipografia Eurobusiness a devenit rapid un producător de succes pe piața locală. Cei peste 20 de ani de experiență, colaborările frecvente cu companii recunoscute pe plan național și internațional, precum și investițiile constante în tehnologii de ultimă generație, au contribuit la ascensiunea și consolidarea statutului Eurobusiness drept lider al industriei.
Astăzi, compania pune la dispoziție pachete complexe de soluții de înaltă calitate pentru producția de ambalaje și print comercial, potrivite tuturor cerințelor clienților săi.
about2-img-3

Misiune

Ne propunem să oferim servicii de înaltă calitate de fiecare dată, mereu atenți la nevoile de business ale clienților noștri. Investim constant în cele mai noi tehnologii, pentru a ne asigura că ținem pasul chiar și cu cele mai complexe cerințe de producție și print, respectând în același timp normele de protecție a mediului în vigoare.
about2-img-4

Viziune

Credem cu tărie că succesul vine din cooperarea cu clienții și partenerii noștri.
about2-img-5

Valori

Eurobusiness este un grup ghidat de excelență, profesionalism și integritate, precum și de dorința de a oferi servicii complexe și complete pentru orice nevoie a clienților noștri.