Termeni și condiții

 

 

Acest site www.ebg.ro, denumit în continuare ‚‚site’’ este deținut și administrat de către firma Eurobusiness Tipar S.R.L, persoana juridică având următoarele date de identificare Nr. Înregistrare: J/23/2038/2010 •CIF: 16976252 •Punct de lucru: Localitate Popești-Leordeni/07716 • Strada Industriei Nr.21 Jud. Ilfov • mail office@tipografiaeurobusiness.ro

Orice persoana fizică sau juridică, prezenta pe site, care efectuează orice fel de acțiune  se supune Termenilor și Condițiilor prezente pe aceasta pagina.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificări în pagina Termeni și Condiții precum și orice modificări site-ului www.ebg.ro fară o notificare prealabila. Accesând pagina Termeni și Condiții, puteți citi întotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DEFINIȚII
Site – Domeniul www.ebg.ro și toate subdomeniile asociate acestuia.

Utilizator – Orice persoană fizică sau juridică ce are acces la conținutul pus la dispoziției prin orice mijloace de către Intersigma și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții Generale.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către Intersigma (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent intre Intersigma și acesta.

„Cere o oferta” un document electronic ce intervine că forma de comunicare intre utilizator și Intersigma, prin care Intersigma transmite utilizatorului prin intermediul site-ului intenția să de a achiziționă servicii de pe Site.

„Formular de contact” un document electronic ce intervine că forma de comunicare intre utilizator și Intersigma prin care utilizatorul transmite către Intersigma intenția să de a comunica cu aceasta prin intermediul site-ului.

Document – prezentele Termene și Condiții.

Conținut – obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.

SC Eurobusiness Tipar SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că vă depune toate diligentele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile prezentate în site este rugata să contacteze SC Eurobusiness SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului în cauza cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natura.

Informații personale: când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are că scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, numere de telefon), adresa de e-mail, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

Legături cu alte site-uri – prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SC Eurobusiness Tipar SRL utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se afla sub controlul sau îndrumarea să. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

SC Eurobusiness SRL nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

Informațiile oferite prin intermediul site-ului – orice persoana care vizitează site-ul și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Intersigma în vederea efectuării de studii de piață; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing online; soluționarea de către SC Eurobusiness SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Intersigma și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Confidentilitate – SC Eurobusiness SRL vă pastra confidentialitatea informațiilor de orice natura pe care o furnizați. Folosim datele dvs, doar daca avem acordul, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. Dezvăluirea informațiilor furnizate se vă putea face doar în condițiile menționate în prezentul Document.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.ebg.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea S.C. Eurobusiness Tipar S.R.L. sau a furnizorilor sai și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industriala. Folosirea fară acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.ebg.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteți folosi adresa de mail office@tipografiaeurobusiness.ro

Litigii

Prin folosirea,vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștință asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii și Condițiile de mai sus și orice disputa de orice fel care ar putea să apară intre utilizator și SC Eurobusiness Tipar SRL În cazul unor eventuale conflicte intre SC Eurobusiness Tipar SRL și clienții sai, se vă încercă mai întăi rezolvarea acestora pe cale amiabila în minim 30 de zile lucrătoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu vă fi posibila, conflictul vă fi soluționat în instanță competenta în conformitate cu legile romane în vigoare.