KBA 106
News

KBA 106

Este un utilaj de cea mai nouă tehnologie, clasată că ultimă generație, prezentată de către producător la începutul anului 2022. Este oferită de cel mai important producător din lume, Koenig & Bauer, fiind unicată în sud-estul Europei. Prin achiziția acesteia se deschid noi posibilități de realizare a unor proiecte neatinse până în acest moment din punct de vedere al calității.

Acest utilaj reprezintă o investiție de peste 2.7 mil eur care se va derula pe o perioada a de 7 ani. Mașina este special construită pe cerințele și datele tehnice solicitate de EBG, în sensul în care va fi construit special pentru producția de ambalaje și nu numai. Clienții vor putea avea la dispoziție o alternativă în piață de furnizor capabil să ofere produse de top care vor ridica standardele calității la un nivel de neimaginat până acum.

Din anul 2008, Rapida 106 a fost liderul mondial al ultilajelor de format mediu, pastrandu-și titlul până în prezent cu noile modele Rapida 106 și 106 X. Este cea mai rapida mașină din branșa ei, cu o viteză maximă de 20.000 de coli/oră. Multitudinea opțiunilor de configurare și cele 19 grupuri din care este compusă, poziționează această mașină că cea mai mare instalație de press.

O gamă largă de combinații de unități de imprimare și finisare, plus numeroase opțiuni de productivitate, denotă că fiecare companie din orice segment poate găsi o soluție ideală pentru nevoile lor. Outputul este maximizat datorită productivității și vitezei de rulat impecabile. Tranzițiile job to job sunt optimizate pentru un timp rapid prin procesul de setup paralel de care dispune utilajul.

Eurobusiness a onorat invitația celor de la Koenig & Bauer la prezentarea noii Rapida 106-6L anul acesta și au hotărât să investească în aceast utilaj pentru a oferi clienților lor cele mai calitative soluții, respectând misunea companiei.

“Misiunea noastră este să oferim soluții inovative, produse de calitate superioară și servicii de înalt profesionalism pentru clienții noștri” (Eurobusiness).