Targul Packexpo
News

Targul Packexpo

Cu o istorie de aproape 15 ani, EuroBusiness Group s-a făcut remarcat ca fiind un producător serios și stabil de ambalaje de carton cu tipar offset.

Pentru EuroBusiness Group calitatea ridicată a produselor și serviciilor reprezintă un etalon și un scop în sine. În 2017 vom finaliza construcția celei de-a doua hale de producție dedicată tiparului comercial și de ambalaje precum și a depozitului logisitic, construcție care va depăși 20.000 mp. Acest nou spațiu de producție va îmbunătăți work-flowul, serviciile conexe producției de ambalaje duplex si caserate și ne va conferi mai multă flexibilitate.

De asemenea, din punct de vedere al tehnologiei, din luna august avem pregătită de lucru cea mai mare, rapidă și completă linie de producție de ambalaje din Sud-Estul Europei; cu o capacitate enormă, un control al calității perfomant, precum și o flexibilitate a producției prin timpul scurt de pregătire. Vorbim deci de utilaje noi puse în funcțiune printr-o investiție privată, 100% românească.

Suntem o companie românească, cu o cultură organizaționlă strâns legată de valorile familiei,  satisfacția și stabilitatea colaboratorilor noștri, fie ei angajați, clienți, furnizori sau simpli parteneri fiind primordială în strategia noastră de management.

Ne-ar face o deosebită plăcere dacă ați accepta invitația noastră de a ne întâlni în perioada  27-30 Septembrie 2016, la cel mai cunoscut târg pentru industria de ambalaje și soluții de ambalare, Pack Expo, din cadrul ROMEXPO BUCURESTI, PAVILION CENTRAL, NIVEL 1, STAND 33-34.